Princenhage Klassiek

0

De tweede editie van Princenhage Klassiek staat weer te gebeuren. In 2017 was de eerste editie in het kader van 75 jaar Princenhage dorp in Breda. Vanwege het succes organiseren we om de twee jaar dit festival. Om de schoonheid van het dorp voor iedereen toegankelijk te maken heeft een initiatiefgroep voor u een muziekfeest in de mooiste tuinen van Princenhage samengesteld. We hebben daarbij samengewerkt met Nieuwe Veste Breda.

Wandel of fiets door het dorp en geniet van mooie muziek op de dertien locaties. Nieuwsgierig naar die mooie plekjes en tuinen in Princenhage? Bezoek dan de miniconcerten op zondag 30 juni a.s. van 13.00 tot 18.00 uur.

De toegang is gratis omdat het festival financieel ondersteund wordt door Vrienden Podiumkunsten Breda en de Stichting Princenhage dorp in Breda. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd van harte welkom.

Optredens zijn er van: 13 Harpisten van Harp Studio Annelies Houtman/Bredaas Saxofoon Duo / Bocca Bella / Cappella ex Occasione / Duo Grout en de Jongh / Famuze / Fluit ensemble Beaufort Nieuwe Veste / Jeugdorkest Cecilia Princenhage / Niek van Uden-Luteijn / Salonkwartet L ‘Oiseau / Strijkorkest De Camera / Trio Bestevaer / Trombonekwartet Nieuwe Veste.

Programmaboekje Princenhage Klassiek

Organisatie Princenhage Klassiek

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter