Heropening Aula De Baronie Zuylen

0

Op woensdagavond 3 juli vond om 19 uur de officiële heropening plaats van Aula De Baronie bij Zuylen. Na de brand op het dak eind december 2018, was het noodzakelijk om de aula compleet te renoveren. Ruim 100 gasten, waaronder uitvaartverzorgers uit de hele regio, de bedenkers en bouwers en andere samenwerkingspartners waren getuigen van de opening met zang (Simone Breukink) en prachtige piano- en vioolmuziek die overging in housemuziek, gemixt door een vj. Blitz Dansentertainment uit Rotterdam begeleidde de opening met vier danseressen.

Uniek (in Nederland zelfs) is dat de nieuwe aula een levensgroot scherm heeft. Een led-wall van acht meter breed en twee meter hoog maakt het mogelijk om prachtige beeldpresentaties tijdens uitvaarten te bezorgen. De beeldprojectie reikt zelfs over de hele achterwand van de aula. Degenen die bekend zijn met Aula De Baronie, zullen in de nieuwe aula de architectuur van de Bossche School nog herkennen. Wel zijn de ontvangstruimte en de aula een stuk lichter, open en modern ingericht.

Hieronder een sfeerimpressie aan van de nieuwe aula, de ontvangstruimte en de familiekamer.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter