Van der Valk Princeville in de Terras Top 100 2019

0

Voor de 12e keer is door Misset Horeca de Terras Top 100 samengesteld. Na twee rondes van anonieme vakjurybezoeken en mystery visits heeft Princeville de 67e plaats veroverd. Van Der Valk Princeville is het enige terras uit Breda dat in de lijst voorkomt. Om deel te nemen moest men zich wel opgegeven en werd zo beoordeeld op: gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap. Dus niet alle terrassen in Nederland zijn bezocht.

In het juryrapport is over Van Der Valk Princeville te lezen: “Dat een goed terras echt niet in het idyllisch groen of pittoreske binnenstad hoeft te liggen, bewijst Van der Valk hotel Princeville. Gelegen aan de A16 is dit wat betreft de ligging vooral een functioneel terras.

Meer geschikt voor een zakenlunch dan voor het doorbrengen van een lome zomerse middag, maar op dat terras is alles wel goed voor elkaar. Het geheel ziet er verzorgd uit, en de tafeltjes en stoelen staan er strak bij. De medewerkers zijn vriendelijk en correct, en gezien hun onopvallende optreden ook wel gewend aan die zakelijke gast in overleg die niet te veel wil worden gestoord. Maar alles gebeurt met een welgemeende glimlach; daar kunnen veel terrassen nog wat van leren.

De medewerkers hebben een gastvrije en vriendelijke uitstraling. Ze zijn goed herkenbaar en daarmee fijne visitekaartjes voor dit terras. Uitserveren en afruimen gaan zoals uit het boekje: keurig. Dit terras maakt een zeer professionele indruk op de jury, al zou iets meer aandacht voor die niet-zakelijke gast het geheel een nóg gastvrijer gevoel kunnen geven.”

Bron: www.missethoreca.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter