Home Movie Day op 19 oktober

0

Zin om een keertje oude familiefilmpjes te bekijken op een groot filmscherm of filmpjes van gebeurtenissen in Princenhage van bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas ruim 40 jaar geleden? Die gelegenheid wordt weer geboden door stichting Cultuur in Princenhage op zaterdag 19 oktober met de Home Movie Day in De Dobbelsteen.

Deze datum ligt nog ver weg, maar een onderdeel van het programma is het vertonen van filmpjes die bij u op zolder of achter in de kast liggen. Heeft u nog oude (super) 8mm-films meldt u dan aan, zodat die begin september klaar gemaakt kunnen worden voor de vertoning. De familiefilmpjes krijgen extra ruimte en tijd deze dag. Contactpersoon Jan Bouwmans, Adriaan Klaassenstraat 20, mailadres: jmbouwmans@ziggo.nl bij wie men zich nu al kan aanmelden.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter