Nieuw in Princenhage: FF iets anders

0

Op 1 oktober jl. was de sleuteloverdracht van Sylvia Brocks aan Marleen de Graaf (34), die eind oktober haar woonwinkel ‘FF iets anders’ zal openen. Zij en haar vriend Tobias Meeldijk (33) hebben drie jaar geleden samen het bedrijf ‘Kastuniek’ opgericht, dat gevestigd is een loods op het bedrijventerrein in de Krogten. De daar opgeslagen spullen worden via de webshop www.ff-ietsanders.nl  verkocht. Nu komt daar de winkelverkoop op de Haagsemarkt bij.

Marleen: “Ik ben begonnen met het opknappen van oude meubels, gewoon thuis. Dat begon zodanig goed te lopen dat we een loods zijn gaan huren, waarin we niet alleen oude en ook antieke meubelen opknapten c.q. restaureerden, maar ook de ruimte hadden om onze -veelal in het buitenland aangeschafte- artikelen te verkopen. We hebben de afgelopen jaren door heel Europa gereisd, altijd op zoek naar unieke en zeldzame items. Zo hebben we onlangs Berlijnse theaterlampen op de kop getikt, waar we de volgende eigenaar een groot plezier mee deden. Oude spullen blazen we weer nieuw leven in, zo restylen we bijvoorbeeld antieke kasten op unieke wijze.

We zijn er trots op dat we op deze mooie locatie in de kom van Princenhage onze winkel ‘FF iets anders’ kunnen beginnen. U vindt bij ons vintage, antieke en retro meubelen en brocante. Ook gaan we, zeker voor de feestdagen, cadeau artikelen aanbieden. Bent u creatief? Dan kunt bij ons een kast huren, waarin uw zelfgemaakte spullen worden uitgestald en wellicht verkocht. We hebben de eerstkomende weken volop werk om de winkel aan te passen. Er komt een nieuwe vloer in en er moet nog geschilderd worden. We streven ernaar eind oktober de winkel ingericht te hebben. U bent dan van harte welkom om een kijkje te nemen”.

De redactie wenst Marleen de Graaf en Tobias Meeldijk veel succes met hun zaak ‘FF iets anders’.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter