Flashback in de Koe

0

Waar is de tijd gebleven dat je ’s avonds om 10 uur met je vrienden gewoon een biertje ging drinken in de kroeg of danstent, dan op je fiets naar huis ging en de volgende morgen ook nog een beetje mens was? Dat kan weer. Op 19 oktober in de Koe. Flashback. Georganiseerd door Marijke Hens en Margot van Es.

De stad
‘Vroeger gingen we naar de stad om te stappen’, vertelt Margot. ‘Lekker met vrienden naar de kroeg of een danstent. Dat is nu niet meer zo logisch. Je wilt misschien nog wel, maar je voelt je niet meer thuis in de stad. Je bent gewoon te oud tussen de tieners en twintigers. Daarnaast is het in een leuke danstent pas rond middernacht gezellig. Dat is niet te combineren met bijvoorbeeld kinderen. Zij zijn er echt de volgende ochtend weer op hun gewone tijd. Dat was voor ons de aanleiding om dit feest te organiseren.’

Flashback
‘We wilden een feest organiseren voor gelijkgestemden’, vult Marijke aan. ‘Er zijn in Princenhage veel mensen zoals wij. Mensen die gesetteld zijn en kinderen hebben. En die een gezellig feest in hun eigen dorp willen. Dit  misten we in de Koe. Met carnaval vieren we daar wel vier dagen feest. We wilden in de rest van het jaar in Princenhage ook een feest. Daarom hebben we ons plan voorgelegd aan de Koe. Ons idee sloot goed aan bij de ideeën van de evenementencommissie. Het is fijn dat de avond daar gefaciliteerd wordt. De ruimte is er en zij zorgen voor de bemensing die avond. Wij zorgen voor een leuke aankleding.’

Bekende muziek
‘Een feestje valt of staat met een DJ die weet welke muziek het publiek wil horen. We zijn dus heel blij dat we de dj’s Grün & Jung bereid hebben gevonden om op 19 oktober muziek te draaien. Zij vormen een bekend dj’s duo. Eén van hen is vroeger DJ geweest in de Graanbeurs en zal bij sommigen beslist bekend zijn. Het duo zal op deze avond vooral muziek draaien uit de jaren 80, 90 en 00. Muziek die we kennen en waar we lekker op kunnen dansen.’

Praktisch
Flashback. Feest voor iedereen van (ongeveer) 30 jaar en ouder. Op 19 oktober van 20.30 tot 1.30 uur in de Koe. Kosten € 5,- (inclusief eerste drankje). Kaarten zijn te koop bij Femke Reuvers, Pastoor van Spaandonkstraat 24 en bij de Koe. Het aantal kaarten is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent !

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter