Najaarsconcert Princenhage’s Mannenkoor in Johanneskerk

0

Op zaterdagavond 19 oktober organiseert het Princenhage’s Mannenkoor een najaarsconcert in de Johanneskerk in Princenhage in samenwerking met St. Caecilia uit Linne. St. Caecilia is een Mannenkoor dat in 2021 honderd jaar bestaat en in Midden-Limburg bekend staat als een koor met een gevarieerd programma en een graag geziene gast is op concerten en vele festiviteiten.

Her koor bestaat uit ongeveer 50 zangers en staat onder leiding van dirigent Piet Tobben.

Het Princenhage’s Mannenkoor put, zoals steeds, uit een groot gevarieerd repertoire en brengt deze avond weer enkele nieuwe liederen ten gehore. Het koor staat onder leiding van dirigent Ad Vergouwen. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk lied van de twee koren (90 zangers).

Aanvang concert: 19.30 uur.

Johanneskerk, Dreef 5, Princenhage ( Breda).

De toegang is gratis.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter