Goede resultaten voor Doskonale op de Brabantse Kampioenschappen

0

Doskonale had zich wederom weten te plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen die werden gehouden op 9 en 10 november.

Er waren dit jaar maar liefst 289 inschrijvingen, waarvan 32 van Doskonale in de verschillende categorieën. Zaterdag mochten alle Brabantse  jeugdcategorieën zich meten met elkaar. Doskonale had vandaag 7 solisten, 2 duo’s en 2 teams in de race voor de titel BK. Het was een spannende dag met heel mooie optredens. Na een slopende dag was de prijsuitreiking. GOUD voor het Team A in de jeugd 2. Zilver voor Geertje de Jong met haar solo N5 freestyle. BRONS in de jeugd 2 AP voor Sarina Spruijt met haar solo en het duo Jill Otte en Maud Horrevoets, het Team B in de junior midden AP en Quinty Wintermans met haar solo junior midden AP.  Mooie plaatsen in de jeugd 2 AP voor Maud Horrevoets 7e  en Jill Otte 8e, in de jeugd 3 AP Lynn Donkers 10e en het duo Lynn Donkers en Sarina Spruijt een 6e plaats. In de junior basis AP een mooie 4e plaats voor Veerle van Essen.

Op zondag was Doskonale was er met 14 solisten, 5 duo’s en 2 teams. Allen in de junior en senior klasse. De wedstrijd begint na het afleggen van de eed door een deelnemer en een jurylid. Doskonale had vandaag 21 optredens. Het waren alle zeer goede optredens. Dat bleek ook uit de jury beoordelingen welke bekend werden gemaakt nadat alle solisten hun kampioensdans hadden laten zien. Deze was door alle verenigingen ingestudeerd op muziek van Medusa Ft,  Goodboys “Piece Of Your Heart”. 

GOUD voor Amber Donkers senior basis AP, 2x Deveny Wiegeraad met haar senior midden AP en adult N3 2 baton. Duo Bianca vd Vorst en Amber Donkers met hun senior N3 twirling pair.Team D senior N3 twirling team.

ZILVER voor het duo Amber Donkers en Bianca vd Vorst senior midden AP, het Team C in senior top AP. Deveny Wiegeraad senior adult N3 1 baton. Duo Bianca vd Vorst en Amber Donkers met hun senior N3 artistic pair.

BRONS  voor Shalliënne Provence met senior N3 1 baton. Bianca vd Vorst senior N3 2 baton.

Mooie plaatsen waren er in senior basis AP voor Linda Timmermans 9e , Joëlle Willemse 15e en Vianne Dujardin 17e . het duo Veerle van Essen en Linda Timmermans 5e in de senior basis AP. Shalliënne Provence 4e met haar solo senior midden AP. Bianca vd Vorst 6e met solo senior top AP. Senior N3 1-baton Amber Donkers 5e, Veerle van Essen 7e,en Joëlle Willemse 12e. Bianca vd Vorst 8e in senior N3 1 baton.

Het was dus een geweldig weekend met een superprestatie voor Doskonale en het instructieteam. Door als deze podiumplaatsen hebben zij zich weten te plaatsen voor het NK Majorette / Baton twirling KNMO-NTSB op 18 & 19 januari 2020. 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter