CV Simpel houdt open dag

0

Zondag 12 januari is het weer zover: de Bredase wagenbouwers zetten hun deur weer open! Heeft u altijd al willen weten hoe een wagen gebouwd wordt of hoe een loopgroep zich voorbereidt? Kom dan naar de Open Dag aan het Hekven 2 in Breda. De bouwers zullen u met alle plezier vertellen hoe een wagen tot stand komt en welke materialen en technieken er gebruikt worden. Er worden demonstraties gegeven van het boetseren, het plakken, het doppen en het pollen.

Deze middag wordt natuurlijk opgeluisterd door diverse kapellen en ook zullen de hoogheden van Breda en zijn dorpen een bezoek brengen aan de bouwloods. En uiteraard is er aan de inwendige mens gedacht!

Deelnemende clubs zijn:
Cv Simpel
Cv de Narrekoppen
Cv de Meikevers
Cv de Schobbejakke
Cv de Jeanettekes
Cv de Rat van 11

Bezoek meteen even het Kielegats Carnavals Museum deze dag, wat ook in de bouwloods is gevestigd.

U bent van harte welkom 12 januari van 11.11 uur tot 16.11 uur, Hekven 2.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter