Twee gewonden bij kop-staart botsing

1

Zaterdagmiddag 01 februari heeft rond 16:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Doctor Struyckenstraat bij de kruising met de Scharenburgstraat. De verkeersituatie op deze kruising is sinds kort gewijzigd en de werkzaamheden zijn nog niet geheel afgerond.

Bij de kop-staart botsing waren twee personenauto’s betrokken. De bestuurder en bijrijder van de voorste auto zijn met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Beide auto’s zijn door een berger meegenomen.

 

 

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Maar wat heeft de veranderde verkeerssituatie, die nog niet af is, met deze kop-staartbotsing van doen?
    Straks wordt het kruispunt, nog steeds zoals al was mét verkeerslichten, voordat het af is , al voor levensgevaarlijk aangeduid.
    Gewoon een staaltje van onoplettendheid van de achterop rijdende chauffeur met vervelende gevolgen voor de ander.

Laat een reactie achter