Buurtpreventie vraagt aandacht voor autobranden in Princenhage

0

Beste mensen,

In de afgelopen maanden, vanaf november, wordt uw Princenhage opgeschrikt door enkele autobranden: in de Gielis Beijsstraat, Pottenbakkerstraat (motor), Wethouder van Haperenstraat en afgelopen nacht was er brand in een auto aan de Vloed. We kunnen ons goed voorstellen dat u zich zorgen maakt en dat het in uw buurt voor onrust zorgt. Om herhaling hiervan te voorkomen doet de politie op dit moment goed en zorgvuldig onderzoek. Daarnaast surveilleert de politie sinds de branden intensiever in uw buurt.

We volgen de situatie in Princenhage nauwgezet en vragen jullie medewerking om te voorkomen dat nog meer van dergelijke incidenten gaan plaats vinden. We vragen om extra alert te zijn op verdachte situaties en mochten deze er zijn 112 te bellen. Ook is het mogelijk om Meld Misdaad Anoniem te bellen 0800 7000. Tevens vraagt de politie als u over camerabeelden beschikt waarop verdachte situaties te zien zijn, deze met de politie te delen. Ook kunt u zich aanmelden voor het initiatief van de politie: camera in beeld. Kijk op de website van de politie voor meer informatie, camera in beeld.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met wijkagent Max Gorsira via telefoon 0900-8844 of met het Buurtpreventieteam, telefoon 06-11045991

We hopen dat we met deze brief iets van uw ongerustheid hebben kunnen wegnemen. Samen houden we Princenhage veilig en leefbaar.

Namens team buurtpreventie Breda

Autobrand, 05-02-2020 Vloed

Autobrand, 20-01-2020 Gielis Beijsstraat (Foto Perry Roovers)

Motorbrand, 30 november Pottenbakkerstraat

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter