Superkinderen staan op

0

‘Niet alle helden dragen een cape’ lees je momenteel bij allerlei initiatieven die ontstaan in ons land. Zo ook in Princenhage. Verschillende kinderen uit onze wijk waren de afgelopen dagen druk bezig met het maken van tekeningen voor mensen die alleen thuis zitten of om een andere reden een lichtpuntje kunnen gebruiken.

(tekst loopt verder onder de afbeelding)

Cato (11) en Puck (9).

Cato (11) en Puck (9) van de Vijver uit de Van Slingelandtstraat maakten ondermeer een tekening voor de vader van Jantiene. Zij woont buiten Breda en mag momenteel niet bij hem op bezoek komen.

Livia Bakker (8), Quintus Bakker (5) en buurmeisje Liv Fackeldey (8) vormen met zijn drieën een team. Donderdag waren Quintus en Livia al druk in de weer met tekeningen maken. Deze gaven ze af bij woonzorgcentrum Thebe Lucia. Vrijdag haalden Liv en Livia opnieuw hun stiften en kleurpotloden boven waarmee ze ingekleurde kaarten maakten voor bewoners van Thebe Haga.  De drie vertellen dat zij het heel erg vinden dat de ouderen zo alleen zijn en willen ze daarom verblijden met kaartjes en tekeningen.

Wil u ook een tekening ontvangen, kan u andere hulp gebruiken, heeft u zin in een praatje? Plaats een bericht in de facebookgroep Princenhage Helpt www.facebook.com/groups/princenhage.helpt of stuur een e-mail naar princenhagehelpt@gmail.com.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter