De Alleskunner komt uit Princenhage!!!

0

Vanavond (4-4-2020) was de finale uitzetting van de Alleskunner. De 23-jarige Lilianne Koek uit Princenhage was na 9 uitzendingen nog steeds in het spel. De eerste aflevering startte met 100 deelnemers. Iedere week werden er 10 spellen gespeeld. Per spel ging er 1 deelnemer naar huis namelijk degene die het spel het “slechtste” speelde. De deelnemer die als laatste overbleef heeft een jaar lang gratis leven gewonnen.

Het spel “zo snel mogelijk een auto inparkeren” en “zo lang mogelijk AAA zeggen” waren geen probleem. Bij het spel “vier op een rij” was het bijna gedaan maar versloeg ze op het laatste moment haar tegenspeler Melanie. Een spijker in een boomstam slaan, een tafelkleed onder een gedekte tafel uit trekken, een spelletje lasergame en het geheugenspel werden zonder problemen door Lilianne gespeeld. Het 98e spel, beklim een klimmuur en pak de sleutel boven aan, was zwaar en het spel werd voor de twee laatste deelnemers aangepast, degene die na 2 minuten het hoogste was mocht naar het finalespel. Gelukkig voor Lilianne was zij dat.

Het finalespel was een nek aan nek race met een estafettespel van ochtendrituelen maar op de fiets kwam Lilianne als eerste over de finish en heeft daarmee een jaar lang gratis leven gewonnen en de titel Alleskunner van Nederland.

Lilianne van harte gefeliciteerd!!!

Foto uit het programma de Alleskunner

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter