Geen Vuelta langs Princenhage op 16 augustus 2020

0

Bij veel wielerfanaten stond het met uitroeptekens in de agenda. De Vuelta drie dagen in Nederland. De derde rit op zondag 16 augustus van Breda naar Breda zou bij terugkomst in Breda langs Princenhage komen (stippellijn op de kaart) om ongeveer 10 minuten later te finishen op de Claudius Prinsenlaan. 

Door het verplaatsen van de Tour de France gaat het feest niet door. De Vuelta wordt verplaatst naar later dit jaar, oktober mogelijk zelfs november. Maar of de uitgezette etappes intact blijven is de grote vraag. De organisatie kan aanpassingen doen als gevolg van de dan geldende corona maatregelen in Nederland maar ook geplande wegwerkzaamheden en evenementen kunnen tot een aangepaste Vuelta leiden. Binnenkort zal hier meer over bekend worden.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter