Koningsspelen LIVE – 17 april

0

Vrijdag 17 april stonden eigenlijk de Koningsspelen op de planning voor zo’n 7.000 Bredase basisschoolleerlingen. Door het coronavirus, gaat dit evenement vol sport- en spelplezier dit jaar niet door. Om deze dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan, heeft Breda Actief toch iets leuks voor de kinderen in petto: de Koningsspelen LIVE!

Een vijftal sportcoaches van Breda Actief gaan vrijdag live op YouTube. Vanuit huis kunnen kinderen meedoen met een heuse Koningsspelen-quiz. Antwoord geven op de vragen kunnen ze via de webtool Kahoot. De quiz bestaat uit 5 rondes met na elke ronde een energizer om lekker in beweging te blijven.

Om 11.00 uur start de quiz voor de onderbouw en om 13.00 uur kan de bovenbouw meedoen. De link van de livestream en hoe kinderen kunnen deelnemen aan de quiz is terug
te vinden op breda-actief.nl/koningsspelen-live.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter