Jongen slachtoffer van straatroof, politie zoekt getuigen

0

Een 17-jarige jongen is zaterdagavond 18 april 2020 slachtoffer geworden van een straatroof. Hij zat op een bankje te wachten op vrienden, toen hij benaderd werd door een aantal jongeren. Onder bedreiging van een mes heeft hij zijn telefoon afgegeven.

De Bredanaar zat rond 22.00 uur op een bankje op het Bloemenblauwtje te wachten op twee vrienden. Hij ziet 3 personen lopen in het park die op een gegeven moment zijn kant op komen. Een van de jongens heeft een mes en duwt deze in de rug van de man. Hij eist zijn geld en telefoon. De twee andere verdachten staan dreigend voor de jongen, een van de jongens heeft ook een mes in zijn handen. De jongen geeft zijn telefoon af, de drie jongens rennen hard weg in de richting van de Aurelia.

Signalementen

Jongen 1:
Licht getint uiterlijk
Ongeveer 1.65 m
Donkere vest met capuchon, donkere broek
Ongeveer 14 jaar

Jongen 2:
Licht getint uiterlijk
Dikke wenkbrauwen, snor
Ongeveer 1.75 m / 1.80 m
Donkere jas, grijze sjaal, grijze muts
Ongeveer 16/17 jaar

Jongen 3:
Negroïde uiterlijk
Ongeveer 1,85 m
Donker trainingspak, blauwe jas
Ongeveer 16/18 jaar

Politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben in het park, of gezien hebben waar de jongens naartoe zijn gerend. Ook wordt er een buurtonderzoek uitgevoerd en worden eventuele camerabeelden bekeken.

Heeft u tips of informatie, meld dit dan:
via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Heeft u camerabeelden van de openbare weg in de omgeving meld dit dan:
via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter