Oranje fotowedstrijd

0

In deze bijzondere periode zijn we helaas genoodzaakt Koningsdag in zijn oorspronkelijke vorm weg te wuiven. Toch merken we dagelijks dat de verbondenheid in onze samenleving groot is. Daarom willen wij u namens het Oranjecomité en het Wijkblad Princenhage vragen om juist op deze dag de vlag uit te hangen.

Fotospeurtocht
Het Oranjecomité zet op deze dag een speciale Koningsspeurtocht uit. Deze start en eindigt op de Haagsemarkt. U vindt de tocht (maandagochtend) op de website van het Wijkblad en de facebookpagina van het Oranjecomité. Uiteraard zijn er feestelijke prijzen te winnen.

Win een taart!
Volgens aloude traditie kunt u ook dit jaar een taart winnen. Dit kan door met uw gezin of alleen een feestelijke oranje-Koningsdag-thuis-foto te maken. Stuur de foto voor 15.00 uur in naar wijkbladprincenhage@gmail.com en maak kans op één van de heerlijke koningstaarten. De taarten worden rond de klok van 16.00 uur met gepaste afstand door het Oranjecomité bij u thuis bezorgd.

Met het toesturen van de foto geeft u toestemming om de foto te publiceren, uw mail met adres gegevens worden 27 april voor 20.00 uur verwijderd uit de mailbox.

Oranjecomité Princenhage &
Wijkblad Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter