Voorlopig Ontwerp Mertersempark

0

Beste buurtbewoners,

We hopen dat jullie het allen goed maken in deze bijzondere tijd. Het volgende willen wij onder de aandacht brengen.

Op 25 maart jl. hadden wij graag met zo veel mogelijk buurtbewoners in gesprek gegaan over het Voorlopig Ontwerp voor het park aan de laan van Mertersem, St. Maartenstraat, Heuvelstraat. De bijeenkomst die we daarvoor hadden gepland, hebben we echter ogenblikkelijk weer afgelast toen de ernst van de Coronacrisis duidelijker werd. De beperkende maatregelen als gevolg van de Coronacrisis zullen – zeer begrijpelijk – een nieuwe bijeenkomst voorlopig onmogelijk maken. 

We zitten echter niet bij de pakken neer. Zeker niet als we zien hoeveel mensen tijdens deze ongewone- en voor sommigen ook moeilijke tijd, ontspanning vinden in het park! Het volgende hebben wij daarom bedacht. In het park is een grote banner geplaatst waar u de toekomstplannen voor het park in detail kunt bekijken. Reageren daarop kan ook, sterker nog graag zelfs! Daar doen we het voor.

Op de banner staat ons mailadres (mertersempark@gmail.com) vermeld. De gemeente Breda levert ook haar medewerking en heeft haar platform Planbreda  beschikbaar gesteld. Ook daar kunt u reageren. Hierbij maken wij ook bekend dat, na inventarisatie tijdens vorige bijeenkomst, het park wat ons betreft een eigen naam krijgt, nl. Mertersem Park.

We hopen dat velen van u enthousiast- en kritisch mee willen denken en input, wensen, voorkeuren en vragen door willen geven. En heeft u geen opmerkingen maar vindt u het gewoon helemaal top dat het park opgeknapt wordt, laat het vooral ook weten. Reacties via mail en PlanBreda worden samengevoegd en op basis hiervan wordt een definitief ontwerp gemaakt voor het park. Op die manier blijven we op koers voor een vernieuwd park in 2021!

We zien jullie reacties met veel plezier tegemoet! Bij voorbaat dank en let goed op uzelf en op elkaar.

Vriendelijke groeten,

Ellemieke van Doorn, Yoeri Schenau, Ivo Plakman

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter