Ontdek Nederland & Vlaanderen met Robinson Cruises

2

Nu cruises op zee en in buitenlandse wateren veelal nog onmogelijk zijn komt Robinson Cruises aan de Liesbosstraat met drie speciale riviercruises door Nederland en Vlaanderen. Een luxueus riviercruiseschip zal in augustus drie keer afvaren vanuit Rotterdam waarbij iedere reis haar eigen bijzonderheden kent met bezoeken aan pittoreske dorpen en steden die soms iets weg hebben van de Haagsemarkt in Princenhage.

Het aantal deelnemers aan de reizen door Nederland en Vlaanderen is flink ingeperkt als je kijkt naar de werkelijke capaciteit van dit riviercruiseschip. Voorheen 142 passagiers en nu vanwege de huidige gezondheidssituatie maximaal 100 gasten. Op deze manier kunnen passagiers en bemanning voldoende afstand van elkaar bewaren. Die laatsten zullen ook mondkapjes dragen en vooraf medisch getest zijn.

Wanneer je aan boord stapt van de HS Grace waarmee door de Lage Landen zal worden gevaren waan je je op een van de mooiste hotelschepen van Europa in de 5-sterren superiorklasse. Eenmaal binnen in de prachtige lobby verraadt niks dat je je op een schip in Nederland bevindt. Fonkelende kroonluchters en marmer geven een luxueus welkom. Het schip bevat vrijwel alle faciliteiten en horeca die je bij vijf sterren mag verwachten. Daarbij is er voor deze reis wel gekozen om de spa- en fitnessruimte dicht te houden.

Op 8 augustus vertrekt het riviercruiseschip met als thema de ‘Klassieke Muziek Reis’, 13 augustus ‘Ontdek de Lage Landen!’ en op 20 augustus ‘Hollands Welvaren’. De eerste twee cruises zakken vanuit Rotterdam naar het zuiden af, de laatste en meest exclusieve cruise vaart ook naar het noorden van Nederland waarbij er tijdens die reis bijzonderheden en excursies worden georganiseerd, waaronder een optreden van Nick & Simon en een ‘kaviaar & champagne tasting’.

Ook tijdens de eerste twee cruises kun je deelnemen aan allerlei excursies en activiteiten. Gedurende de trip van 8 augustus heeft klassieke muziek de boventoon en op de reis van 13 augustus stadswandelingen.

Wie meer wil weten over de routes of andere zaken kan terecht op de website van Robinson Cruises. Daarnaast is het reisbureau maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30-17.30 uur en zaterdag op afspraak. 

www.robinsoncruises.nl

Delen

Over de auteur

2 reacties

Laat een reactie achter