Website links

Op deze pagina vindt u allerlei links naar carnavalsverenigingen uit Princenhage

logo t aogjeStichting C.C. 't Aogje
Stichting CC 't Aogje organiseert het carnaval in Princenhage. Mooie site met veel informatie over carnaval en dagelijks nieuwe foto's.
website CC 't Aogje
cv simpelC.V. Simpel
Carnavalsvereniging uit Princenhage. Bouwt al sinds 1989 bijzondere en mooie carnavalswagens. Van een goed feestje zijn ze ook niet vies!
website van CV Simpel
facebookpagina CV Simpel
zuilenschuiversZuilenschuivers
De Zuilenschuivers zijn een grote loopgroep in de carnavalsoptocht. Zowel in 't Aogje als in het Kielegat zijn ze al vaak met een grote prijs ervandoor gegaan. Helaas geen website maar wel een facebook pagina waar onder andere de creaties van de afgelopen jaren zijn te bewonderen
facebookpagina van de Zuilenschuivers
schuttersDe Schutters
CV de Schutters is een grote groep met een rijke historie. CV de Schutters doet eigenlijk altijd mee om de hoofdprijzen in de optocht, zowel in 't Aogje als in Breda stapelen de eerste prijzen zich op
facebookpagina van de Schutters
effekes serieusC.V. Effekes Serieus
Carnavalsvereniging CV Effekes Serieus is een wagenbouw vereniging die ieder jaar deelneemt aan de optocht in Princenhage en Breda. De facebook wordt voornamelijk rond de carnaval bijgehouden.
facebookpagina van Effekes Serieus
opeloosSowieso 'Opeloos
Carnavalsvereniging uit Princenhage. Vroeger bouwde Sowieso 'Opeloos grote wagens, maar de laatste jaren doen ze mee in de optocht als groep.
facebookpagina van Sowieso 'Opeloos